Rabu, 19 November 2008

PERSIDANGAN PEMUDA UMNO LABUAN - bukan ahli jangan tunjuk lagak.

Kalau mahu, masuk ahli UMNO dan fahami serta hayati etika perlembagaan parti. Jangan sewenangnya membuat kritikan yang hanya menyinggong perasaan dan menghancurkan perpaduan yang sedia ada dalam parti UMNO masa kini di Wilayah persekutuan Labuan. Berilah seluas ruang untuk pemimpin dan ahli pergerakan pemuda itu sendiri untuk membuat keputusan dan cara tindakan mereka tanpa gangguan mereka diluar yang berkepentingan.
Pemuda bukan tidak boleh ditegur, tetapi buatlah teguran yang berasas dan membina untuk kepentingan parti, bangsa dan agama tetapi bukan untuk kepentingan individu.
Sejak kebelakangan ini terlalu ramai dari kaum kita yang ikut serta mengeluarkan pandangan masing-masing mengenai keadaan yang berlaku dalam pergerakan pemuda UMNO Labuan. Jika ingin berbuat demikian saya cadangkan masuklah sebagai ahli terlebih dahulu. Kata bidalan melayu...."Jangan kerana menang sorak,kampong tergadai"...

3 ulasan:

bungaraya berkata...

Itu dia brother. Jangan bagi peluang dengan kritikan yang tidak membina. Walau sekalipun ahli UMNO yang mengkritik bodoh tersebut. UMNO adalah parti yang memperjuangan nasib bangsa, agama dan negara. Bukan nasib kerbau, babi ataupun kuyuk.

LUBOK EMAS berkata...

Thanks Mr Bunga raya.

Unknown berkata...

Nice blog and article, thanks for sharing. However want to statement on few common issues, The website taste is great, the articles is in point of fact excellent.
Alat bantu sex
Liquid sex
Eye super pills
Vimax oil Asli
Perangsang Black ant
Penis tekuk silikon
Kapsul Penggeli Vagina
Perangsang gairah wanita
Celana pembesar penis
Opium spray
Vagina pantat nungging
Penis dua kepala
Vagina bulu getar
Vibrator penggeli vagina
Alat masturbasi pria
Cream pembesar payudara
Vagina pinggul getar
Obat pembesar payudara
Lintah Oil papua
Penggetar vagina
Dildo getar
alat masturbasi wanita
Vimax Canada
Vimax pills
Obat perangsang wanita